We zijn gecontacteerd door BAFTA Award winnende documentairemakers, Century Films voor hulp bij hun volgende project, en het is recht in onze straat! Ze willen graag praten met enthousiastelingen voor huisautomatisering die hebben gemonteerd of op het punt staan ​​hightech smart home -beveiligingssystemen in hun huis te passen. Lees verder voor alle details over hoe u kunt helpen

“Century Films, een van de meest prestigieuze en gerespecteerde feitelijke televisiebedrijven van het VK, hebben onlangs door Channel 4 in opdracht gekregen om een ​​prime-time documentaire te produceren die het toenemende aantal Britse huiseigenaren die investeren in geavanceerde elektronische beveiligingssystemen te onderzochten om hun huizen te beschermen.

We willen graag praten met enthousiastelingen voor huisautomatisering die hebben opgenomen – of op het punt staan ​​om geautomatiseerde thuisbeveiligingssystemen in hun huizen te integreren of te upgraden. Dit is geen documentaire over de beveiliging van beroemdheden, VIP’s of de superrijken; Het gaat over het groeiende aantal van ons voor wie de binnenlandse veiligheid een hoge prioriteit heeft. In dit stadium zijn we gewoon op zoek naar huiseigenaren die geavanceerde beveiligingssystemen hebben om hen te vertellen over het programma dat we produceren en hen een paar eenvoudige vragen te stellen. Deze documentaire biedt een geweldige kans voor enthousiastelingen voor thuisautomatisering om aan te tonen hoe ver de binnenlandse beveiligingstechnologie de afgelopen jaren is gekomen en het hoge niveau van beveiliging is dat het kan bieden.

We zijn ons er zeer van bewust dat degenen die prioriteit geven aan de binnenlandse veiligheid, mogelijk gevoeligheden hebben over het bespreken van hun veiligheidsproblemen en systemen met een lid van de media. Ik zou heel dankbaar zijn als je klanten zou kunnen geruststellen waarvan je denkt dat het geschikt is dat alle telefoontjes in het strengste vertrouwen zullen zijn en met ons praten zal hen op geen enkele manier inzetten voor verdere betrokkenheid bij de documentaire. Als we doorgaan met het filmen, zouden we alle stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat hun veiligheid op geen enkele manier door het filmproces werd aangetast (bijvoorbeeld door geen details over waar ze in het VK wonen te onthullen). Om u wat meer informatie te geven over Century Films: Century is een bekroonde documentaire productiebedrijf. We hebben de afgelopen vier jaar twee keer de beste documentaire BAFTA gewonnen, voor Make Me Normal (Channel 4), een documentaire over een school voor jongeren met autistische spectrumstoornissen, en Feltham zingt (Channel 4), een film over een jonge dader’s instelling. We zijn trots op het maken van sociaal bewuste films, die vaak werken in samenwerking met grote instellingen en organisaties. In de afgelopen jaren hebben we documentaires tot een woonwoning gemaakt voor mensen met leer- en gedragsproblemen, de instelling van een jonge dader, een school voor kinderen met autisme en een drugsrevalidatiecentrum. Indien nodig kunnen we referenties verstrekken van een van de instellingen waarmee we hebben samengewerkt, inclusief het thuiskantoor van de Britse regering. Zie www.centuryfilmsltd.com voor meer informatie over de eeuwfilms.

We horen graag van iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over deze kans. Neem contact op met de directeur Jamie Balment, op jamie.balent@centuryfilmsltd.com. Als alternatief belt u Jamie op 0207 378 6106 of 07770 853982. ”

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published.