Het delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

Pin

Deel

Mail

Kelderrenovaties kunnen de functionele woonruimte van uw huis verbeteren en de woningwaarde verhogen. Stone metselwerk, hoewel meestal beschouwd als een buitenfunctie, kan worden opgenomen in uw kelderrenovatieontwerp. Het zal niet alleen de esthetiek verbeteren, maar het kan ook waarde blijven toevoegen aan uw huis.

Stone Solutions in Edmonton biedt premium en professionele stenen metselwerkdiensten. Ze delen enkele ideeën voor het combineren van hun steenwerk met uw kelderrenovatie:

Home Theater met een stenen muur
Je eigen thuisbioscoop hebben is de perfecte manier om films in te halen en tijd met het gezin door te brengen. Het is ook een populaire kelderrenovatie die geweldige waarde toevoegt. Toekomstige kopers zullen het geweldig vinden om een elektrisch systeem klaar te hebben om te gebruiken om te gebruiken of aan te passen. Het toevoegen van een functie stenen muur kan nog meer focale aantrekkingskracht en luxe aan het ontwerp toevoegen. Tegen een lichter verfschema zal een donkere stenen muur het oog gemakkelijk naar de theaterruimte trekken. Stone helpt ook een gezellig gevoel toe te voegen aan een kamer, perfect voor elke filmavond.

Steen ingepakte kelder natte bar
Natte staven zijn altijd een geweldige toevoeging, omdat ze elke kamer kunnen aanvullen. Een speelkamer zal profiteren van gemakkelijk koude drankjes, of een thuistheater kan snacks opslaan. Natte staven zijn ontworpen met de benodigdheden zoals een aanrecht, kasten en een gootsteen en kraan. Andere apparaten kunnen ook onder de toonbank worden toegevoegd voor meer aanpassing. Het toevoegen van stenen wrap aan de natte bar zal een gevoel van klasse en ontwerp toevoegen dat een brandpunt in de kamer wordt. Bovendien kan de steen beschermen tegen morsen of schade.

Voeg een kenmerkmuur of open haard toe
Wat uw kelderrenovatieplannen ook zijn, het toevoegen van een functiemuur of open haard zal altijd werken. Een tweede woonkamer zal het gevoel van gezelligheid waarderen dat het toevoegt als hij thuis ontspant. Steen in een kelderkeuken zal er modern en strak uitzien, die zeker de aandacht van potentiële huurders in een kelderuite zal trekken. Zelfs een kleine toevoeging aan een kelderbadkamer, zoals onder de douche, kan een gastvrije spa-achtige aanraking toevoegen. Om die functiewand of stenen open haard verder te benadrukken, installeert u lichten om op de steen te schijnen.

Kelderkantoor complement
Het krijgen van de juiste toon en gevoel voor een kantoorruimte kan lastig zijn. Je wilt interessante ontwerpelementen combineren, maar niet zozeer dat het je afleidt tijdens het werken. Met steen is er geen risico op kleuren die te luid zijn of een patroon dat te afleidend is. De klassieke tonen van grijstinten of bruin in steen zijn zachte en verbazingwekkende kleuren perfect voor het kantoor. Het ontwerp zelf is ook uniform, waardoor het aantrekkelijk is om te zien dat bij elk ontwerp kan voldoen. Kelders zijn ook optimaal voor een kantoor, omdat je een rustige ruimte krijgt van de drukte van het leven boven.

Masonry Contractors in Edmonton en Basement Renovations in Edmonton

Of het nu de buitenkant of het interieur van uw huis transformeert, Stone Solutions is het bedrijf om te bellen. Hun kwaliteitssteendiensten garanderen een wijziging die waarde en grote aantrekkingskracht zal toevoegen. Hun professionals kunnen helpen open haarden aan te kleden, muren, buitenkeukens en meer met natuurlijke of gekweekte steen.

Neem vandaag nog contact op met steenoplossingen voor hoogwaardige woningtransformatie!

RenovationFind Certified is een symbool van integriteit die alleen door de meest betrouwbare bedrijven wordt gehouden in woningverbetering, service, onderhoud. Het vergroot het vertrouwen van de consument in uw bedrijf, waardoor u een voorsprong op uw concurrentie krijgt en u als de beste valideert.

Meer dan een online directory, zijn we het snelst groeiende marketingplatform van Western Canada voor het promoten en verbinden van de beste transacties, service en woningverbeteringsbedrijven met huiseigenaren.

Klik om >>> metselwerkaannemers in Edmonton te vinden.

Klik om >>> kelderrenovaties in Edmonton te vinden

Delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

Pin

Deel

Mail

Dit vind je misschien ook leuk:

De 10 beste kelderrenovatiebedrijven van Edmonton in 2022

De 10 beste kelderrenovatiebedrijven van Edmonton in 2022

Een kelderrenovatie plannen? In willekeurige volgorde zijn hier de 9 beste bedrijven voor kelderrenovaties in Edmont

Drie redenen om ja te zeggen tegen een kelderrenovatie

Drie redenen om ja te zeggen tegen een kelderrenovatie

Als je een kelder hebt, kan het moeilijk zijn om te weten hoe je deze ruimte het beste in je huis kunt gebruiken, maar er is echt zoveel ik

Unieke elementen om uw kelderrenovatie toe te voegen

Unieke elementen om uw kelderrenovatie toe te voegen

Als u de laatste accenten van uw kelderrenovatie plant, overweeg dan een unieke functie op te nemen. Je basem maken

Voeg waarde toe aan uw huis met kelderrenovaties

Voeg waarde toe aan uw huis met kelderrenovaties

Het toevoegen van waarde aan uw huis betekent niet noodzakelijkerwijs het verhogen van de dollarwaarde. Hoewel, kelderrenovaties kunnen nog steeds

Renovatietips voor topkelement

Renovatietips voor topkelement

Kelders zijn een van de meest voorkomende projecten voor woningverbetering. Of u een gastenpakket toevoegt, compleet met een kiTC

Stone metselwerk en stucwerk om de buitenkant van uw huis te upgraden

Stone metselwerk en stucwerk om de buitenkant van uw huis te upgraden

Door de gevelbekleding van uw huis te verbeteren of functies aan uw buitenkant toe te voegen, wordt uw huis naar een nieuw niveau gebracht. Steen en stucwerk CA

Drie soorten juridische suites voor uw huis

Drie soorten juridische suites voor uw huis

Het bouwen van een secundaire suite in Edmonton heeft veel voordelen. Het zal de waarde van uw huis verhogen en meer livea toevoegen

Maak je kelder af in 2023

Maak je kelder af in 2023

Het begin van een nieuw jaar is het perfecte moment om eindelijk iets te doen aan je onafgemaakte kelder. Denk erover om dit te draaien

door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.