Yanza heeft zojuist contact met ons opgenomen om ons te laten weten dat hun nieuwste softwareversie zojuist is uitgebracht, en nu is deze gratis beschikbaar …

“De nieuwe versie van Yanza Home Automation is nu beschikbaar, en bovendien is het nu gratis. Yanza Home is ontworpen om ultra gemakkelijk te gebruiken te zijn, waardoor de loungel van een typische woning in ongeveer een half uur kan worden geautomatiseerd en vervolgens wordt bestuurd vanuit een pc -browser, PDA of Microsoft Media Center.

Zoals dit jaar wordt gezien Smarthome Show-de gratis versie ondersteunt momenteel X10 en heeft in juni comfortbeveiligingstoegang toegevoegd, maar registreer nu vooraf om ervoor te zorgen dat we u de update automatisch sturen.

Je kunt ook de speciale X10 -starterskit krijgen van Let’s Automate voor minder dan £ 70.

Als u de gratis versie leuk vindt, zullen we de komende maanden een upgradepad aanbieden, om hele thuisautomatisering, draadloze verlichtingscontrole en beveiliging op te nemen. Registreer nu op de Yanza -website en we sturen u de gratis software. Vergeet niet, Yanza Home Automation bespaart energie en maakt een groenere wereld voor ons allemaal. ”

yanza.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published.