V. Ik ben op zoek naar mijn huis wat een beroep doen. Het is erg gedateerd en moet veel actiever zijn. Ik zou er graag hedendaagse flare aan willen toevoegen. Ik weet niet zeker of ik de steen moet houden (erg pink). Zou Taupe Accenten de kleuren in de steen eruit halen? Ik woon in een premium buurt met een mix van hedendaagse en standaardwoningen.

A. Je huis is mooi en de steen voegt absoluut rijkdom toe aan de gevel. Als je de roze kleur in de steen wilt in evenwicht brengen, kies dan een complementaire grijsgroene kleur voor de gevelbeplating, zoals Pratt & Lambert’s walvis of grind. Het toevoegen van een accentkleur is wat uw huis nodig heeft om extra interesse aan de buitenkant te brengen. Zodra je de gevelbekleding de nieuwe grijsgroen hebt geverfd, voeg je contrast toe door je luiken een donkergrijs te schilderen, zoals diepe houtskool en overweeg het toevoegen van luiken aan je ramen op de begane grond. Verf uw voordeur dezelfde houtskool en schilder het balkonvloerschort (momenteel wit), houtskool of dezelfde roestkleur als uw trap. Nieuwe geborstelde of satijnen nikkelverlichting die langs de voordeur flankeren, voegt warmte toe en oversized zinkbloempots aan weerszijden van je balkonraam zullen een gastvrije aanraking toevoegen.

Werk ten slotte de voordeur bij door een grote toegangslink (deurknop) te installeren in een geborstelde nikkelafwerking. Het geborstelde nikkel is actueel en verschijnt prachtig op de houtskooldeur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.