Terwijl we blijven uitpakken, dachten we dat we de virtuele cadeau -roundup van dit jaar zouden delen (a la deze van vorig jaar). Het is een drie-post-in-a-row-ding (we kunnen niet alle foto’s in één passen), dus houd er nog twee in de gaten die vandaag opduiken. Eerst hebben we Crate & Barrel bereikt. Dit is wat we hebben gevonden:

Deze schattige wijnglazen waren te koop voor $ 1,50, en twee van hen samen met een fles goedkope vino konden een leuk klein cadeau maken voor iemand die de bankrekening niet afvoert:

Dit mooie keramische dienblad was te koop voor $ 5,95 en kon worden gevuld met alles, van koekjes tot snoep (ik zou een assortiment van chique olijven doen voor mijn Italiaanse antipasto -liefhebbende moeder). Wie heeft er geen andere serveerschaal nodig? En een met het krat- en vatlogo aan de achterkant voelt altijd chique aan (we wedden dat de Gifte nooit zou raden dat het minder dan 6 dollar was).
Onze favoriete video’s

Onze slaapkamer: 10 maanden binnen
Hier is een kijkje in de voortgang in onze slaapkamer, tien maanden na verhuizing. We hebben een beetje herschikt en een kast (eindelijk!) Van een lege muur gemaakt.

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 3 seconden

Volgende
Onze nieuwe keuken veranda
01:57

Live
00:25
02:03
01:03

Ik kon ook mijn ogen niet van deze prachtige $ 3,95 stemmen van $ 3,95 halen (een geschenk van drie van ze met eenvoudige witte kaarsen binnen zou zoet zijn). Volledige openbaarmaking: als we niet inpakken en bewegen toen we deze foto’s schoten, zou ik er helemaal een paar voor mezelf hebben vastgelopen.

Deze kleurrijke kommen waren $ 3,95 per pop, dus een schattig cadeau -idee kan er een paar combineren met alles van een doos van het favoriete ontbijtgranen van je gencye tot een zak met gemengde noten of karamel maïs.

Ik heb een bepaalde beste vriend van de beste vriend die ik denk dat deze $ 2,95 cupcake-vormige koekjessnijders perfect zouden zijn (samen met alles van een bakkookboek tot een zak bloem, suiker en bakpoeder).

We kunnen geschenken voor onze vierbenige vrienden niet vergeten! En deze designer hondenspeelgoed zou er behoorlijk schattig uitzien op de vloer:

Deze pittige kleine peper-doorgestelde scheurtowels (slechts $ 4,95) zouden leuk zijn voor iedereen die je kent die rode of groene accenten in hun keuken heeft (John’s moeder heeft een rode keuken in hun strandhuis …).

Dit is gewoon een doe -het -zelf idee dat we hebben opgemerkt tijdens het trollen van de winkel. Hoe creatief zijn deze bookcovers van grascloth wallpaper? We hebben het gedaan met wit of bruin knutselpapier, maar de textuur van het geweven grascloth is echt cool.

We kunnen onze onlangs verworven servetten niet vergeten (die veel van de tonen hebben waar we van houden voor het nieuwe huiskleurenschema dat heeft gewerkt). Ze waren nog steeds $ 2,95 elk (gemarkeerd vanaf $ 4,95) toen we daar waren, dus een geschenk van vier van hen vastgebonden met een turquoise lint zou je slechts $ 12 opleveren.

Hier is een ander idee waarvan we dachten dat het een goede ouderwetse doe -het -zelf zou kunnen inspireren. Een grote doos, bin of pot markeringen, kleurpotloden, pijpreinigers, stickers, schaar, ballonnen en andere goedkope (zelfs dollar-store) items kunnen een echt coole “Ik ben niet meer verveeld” voor het kind kunnen maken voor het kind in jouw leven.

Deze delicate $ 3,95 keramische bladornamenten waren zo mooi (voor het schenken aan jezelf terwijl je aan het winkelen bent, of aan iemand anders die misschien een voorliefde heeft voor witte keramische dingen …).

En over witte keramische prachtigheden gesproken (geen woord, maar verdraag bij mij), dit $ 6,95 Pinecone -ornament zorgt ervoor dat ik woorden wil verzinnen.

En natuurlijk hebben we de verplichte foto van John en Clara in de Clara -voorzitter. Kijk goed, goede jongens. Ziet er goed uit.

En zo eindigt onze tocht door krat en vat. We zullen een beetje terug zijn om te delen welke andere budgetvriendelijke dingen we hebben gestalkt bij Pottery Barn en Urban Outfitters (we hebben te veel foto’s gemaakt om alles dit jaar in één bericht te rollen). Tot die tijd zullen we gewoon uitpakken … nogmaals.

UPDATE: U kunt hier al onze favoriete vakantiedecor -vondsten bekijken – waarvan vele minder dan $ 15 zijn!

Meer berichten van Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.