Mij.

Ik heb deze homegoods van $ 12 in onze speelkamer eigenlijk verborgen voor … oh … vijf maanden? Dus het werd tijd dat ik hem aanwezig was. Ja, deze kerel is deel uit van het zelfopgelegde initiatief dat ik de “kerel ga zo aandoen” -uitdaging, omdat ik plechtig heb gezworen het te gebruiken of te verliezen (aka: gebruik het of craigslist/doneer het) wanneer het Bezorgt alle dingen die we hebben opgehoopt in onze volledige speelkamer.

Op het eerste gezicht denk je misschien: “Hij ziet er een goed uitziende ongeveer verweerde White & Tan Rooster” (of “je hebt keramische dierenrevalidatie” nodig die ook waar zou kunnen zijn) maar ik dacht & moderne keramische dieren smaken, dus ik koos voor het geven van een jas van nieuwe kleur zou precies het ding zijn. En ik wilde een behoorlijk gedurfde kleur kiezen, alleen omdat … nou ja, hij is een enorme haan. Ik wil niet dat hij zichzelf nu te serieus neemt, toch? Dus na minstens tien minuten in het spuitverf -gangpad te hebben gestaan met het wegen van alle gewaagde en heldere opties (en het zingen van jingle klokken om de boon bezig te houden), pakte ik de aanraking van Rustoleum’s schilder in aubergine (satijn). En ik was volblik om het te gebruiken. Kreunen. Sorry, de woordspelingen gebeuren gewoon. Het is een geschenk en een vloek.
Onze favoriete video’s

Als ik echt een overpresteerder wilde zijn, zou ik wat spuitprimer hebben gebruikt (die altijd helpt om “vast te pakken” wanneer je gladde dingen zoals keramiek spuit) – maar omdat het blikje “twee keer de dekking zei”, dacht ik dat ik dacht dat ik ‘Ik probeer mijn geluk zonder en ga gewoon terug en voeg een laag primer toe als het in de war was. Gelukkig deden ze dat niet. Ik heb net mijn typische dunne mistige jassen routine gedaan (lees hier nog veel meer over). Kijk eens hoe gek de dingen eerst naar een kijkje kwamen. Als je licht en dun aan het spuiten bent, is er geen goede dekking tot de derde of vierde jas, dus de eerste liet hem er een beetje uitzien … hete roze:

Maar na twee veel meer dunne en zelfs jassen was de dekking goed. En Jarvis was aubergine. Oh dat is zijn naam. Alles met een gezicht is een naam waard, vind je niet?

Hij ziet er best leuk uit voor de lichte avocadomuren in de keuken.

Oh en voor het geval de schaal niet duidelijk was tot deze foto, is hij gigantisch. Als anderhalve voet lang. Wie wil er niet dat een enorme Aubergine -haan genaamd Jarvis in de keuken wacht om je ‘s ochtends te begroeten? Cock-a-Doodle-Do ook voor jou, Jarvis.

Hoewel als ik eerlijk ben, ik niet 100% op de kleur ben verkocht. Het is leuk, maar ik weet het niet zeker, want de keuken komt samen als hij op een dag niet een paar veel meer lagen van een andere heldere kleur krijgt. Zeg geel … of leisteenblauw. Dus ik hou je op de hoogte. Plum is leuk, dus wie weet – het zou volledig kunnen blijven.

Wat verzamelen en stoppen jullie mannen in een reserve hoek/kamer/kast alleen om er maanden later naar te kijken en je waardeloos te voelen omdat je het daar gewoon achterlaat? Deze “kerel komen daar al aan” -projecten zijn klein, maar ze geven me om de een of andere reden redelijk goed. Misschien is het het hele “elk beetje helpt” ding? Of het feit dat we de speelkamer opruimen, wat impliceert dat het een leeg canvas zal zijn voor verf en gordijnen en een kleed en meubels en accessoires. Wheee. Het is praktisch zoals die droom als je een extra kamer in je huis vindt. Behalve dat we altijd hebben geweten dat het er was en het hebben gevuld met vreemde dingen in plaats van een geheime muur of trap te ontdekken die ertoe leidt. Ben ik de enige die die droom heeft?

Psst- Jarvis is ongeëvenaard wanneer het enorme hanen betreft … behalve Beyoncé. Als je het grappigste bericht op internet nog niet over haar hebt gelezen over haar (zoute taalwaarschuwing), bekijk dat dan hier.

Meer berichten van Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.