Cytech, makers van het Smart Home Security System Comfort, hebben zojuist een nieuwe website gelanceerd met een interactieve demonstratie van het systeem in actie waardoor de bezoeker alle functies in een denkbeeldig kan bedienen huis. De demo laat zien hoe het systeem overdag kan worden gecontroleerd, ‘s nachts, wanneer het huis leeg is en wanneer de eigenaren op vakantie of weg zijn voor zaken.

Daarnaast heeft Cytech ook een nieuwe versie van het Comfort KP04 -toetsenbord gelanceerd met een roestvrijstalen fascia die gelijk aan de muur past

Een centraal onderdeel van Cytech Europe’s Comfort Intelligent Home System, het toetsenbord met interne luidspreker en microfoon, kan het beveiligingssysteem bewapenen en ontwapenen, voicemailberichten opnemen of horen, controle -comfort via het Home Control -menu, communiceren met andere toetsenborden, deurenstations en telefoon , ontvangen infraroodopdrachten, hoor alarmgeluiden en activeer snelkopfuncties.

Het nieuwe KP04-SS-toetsenbord van www.smartpowershop.co.uk wordt geleverd met een backbox waarmee de roestvrijstalen fascia gelijk kan worden gemonteerd met de muur. Het meet 94 mm breed, 192 mm hoog en 36 mm diep.

“We hebben deze aanpassing ontwikkeld als reactie op feedback op de Comfort -forums en omdat onze eindklanten op zoek waren naar een doorspoelige oplossing voor een toetsenbord. We kunnen toetsenborden aanpassen om aan de speciale vereisten te voldoen ”, zei Oliver Barker, Systems Engineer bij B&S Group Limited.”

cytech.biz: www.smartpowershop.co.uk

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published.