Het kan ons niet schelen wat T.S. Eliot zegt over april – maart voelt veel veel wreed. Maar gelukkig is er een gemakkelijke decoratiedienst voor grijze luchten, sneeuw en arctische winden: neon! Hier zijn 14 kamers met ultrabright -accenten op een volledig trendy manier.

Een chartreuse bank en oranje geaccentueerde kunst knallen tegen de donkere ingang en frisse witte muren. (Ook geeft het schilderen van de ingang in een donkere kleur in tegenstelling tot de omliggende kamers die ruimte een bijzonder gezellige, gastvrije sfeer.)

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis september 2012 nummer

Ontwerper: Morgan Michener

Een paar spatten Ultrabright-kleur-hete roze kunst, een slouchy, aqua-stoel en kleine maar kleurrijke tchotchkes-voegen energie en eigenzinnigheid toe aan dit minimalistische, meestal monochromatische uitje in chique palmveren. Gepolijste betonnen vloeren, een frisse witte envelop en onverwachte architecturale details (die plankplafonds!) Zijn coole contrapunten voor de opzettelijke pops van kleur.

Fotograaf: Janis Nicolay

Bron: huis en thuis augustus 2014

Een eenvoudige bureaulamp voelt edgy aan wanneer ze worden getransformeerd in een wandwandeling (schiet zijn basis aan de muur), vooral wanneer het koord is gewikkeld in fluorescerende roze ducttape en blootgesteld wordt gelaten voor een aangeboren industriële sfeer.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis september 2012 nummer

Ontwerper: Morgan Michener

Een loft-achtige ruimte omgeven door een Lucite Balustrade heeft een mod-playhouse-gevoel. Open planken werd opgenomen in de drijvende trap voor een opslagslash-display-oplossing, terwijl grillige kussens mooi spelen met de hete roze accentmuur en het eigenzinnige kleed.

Fotograaf: Andreas von Einsiedel

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Designer: Sam Makepeace

Rijke zwarte muren voelen extra dramatisch aan wanneer ze worden afgewisseld met een zonnige gele voordeur. Een gebrandschilderde spiegelvenster voegt een traditionele aanraking toe aan de anders eigentijdse esthetiek.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis september 2012 nummer

Ontwerper: Morgan Michener

Het schilderen van je lijstwerk is een klassieke ontwerpbeweging, maar het kiezen van een gewaagde kleur die drastisch contrasteert met je muren, geeft je ruimte een fris, jeugdig gevoel. Hier zijn diepe bruine muren (geschilderd in Behr’s Wild Horse, #S-G-770) een verrassend ideale match voor een neonramframe en risers (Benjamin Moore’s Bermuda Teal, #2044-50). Een inkte deur en plint (Behr’s Beluga, #770F-7) hebben een aardingseffect op de rijke vloeren (Autumn Fest door Behr, #S-H-310).

Fotograaf: Sian Richard

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Hoewel deze woonkamer vol zit met koele, neonaccenten, waardoor grote investeringsstukken neutraal het gemakkelijk maken om de look later indien gewenst te veranderen. Voorlopig is een hete roze gordijnroede een onverwachte kleurhit, terwijl handgedrukte patronen in ultrabright tinten hekelen kussens verhogen. Frisse witte muren en geschilderde vloeren voorkomen dat de overvloed aan kleur het oog overweldigt.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis september 2012 nummer

Ontwerper: Morgan Michener

Een limoengroene deur voegt een speelse charme toe aan de exterieur van dit huis, maar de sierlijke lijstwerk en vintage-Kijk uit de ijzeren deur om de algehele look samen te houden.

Fotograaf: André Rider

Bron: Maison et demeure februari 2014 uitgave

Heldere turquoise muren waren een geïnspireerde keuze voor deze anders rustiek ogende ruimte. De kleur contrasteert prachtig met de overvloedige houten tinten van de kamer, vloeren met Harlequin Pattered en een enorme stenen open haard en voegt een vriendelijk, levendig gevoel toe.

Fotograaf: André Rider

Bron: Maison et demeure juli 2013 nummer

Afdrukken hangen met levendige post-it note tape creëert een eigenzinnige kijk op een galerijwand. Een gloeiende Lucite -dienblad bevat boeken gebonden in neonelastiek, die de informele, speelse sfeer van dit vignet voortzet.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis september 2012 nummer

Ontwerper: Morgan Michener

Een neon roze papieren lantaarn werpt een warme gloed tegen de muren van deze slaapkamer voor een grillige draai aan het anders conventionele kleurenpalet.

Fotograaf: Sian Richars

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Punchy kussens in sappige tinten brengen een levendige kleurencijfer naar deze elegante kamer. Vloeibare chartreuse stoelen en een neon gele lamp bieden een onverwachte boho -draai.

Bron: Huis en thuis nummer van januari 2014

Designer: Stacey Smithers en Joel Bray

Een neon glazen wastafel straalt in deze reserve, moderne badkamer. Iriserende penny -tegels onder de voet weerspiegelen de dynamische tint.

Bron: Maison et demeure juni 2012 nummer

Een Florescerende Fuchsia-kussen speelt op de zachte tinten in de blush-gordijnen en suikerspinkleurige kunstwerken, waarbij Oomph wordt toegevoegd aan de prim en de juiste ruimte.

Fotograaf: Mark Naimer

Bron: Huis & Home April 2014 nummer

Ontwerper: Janine Morrison

Leave a Reply

Your email address will not be published.