Wel Hallo. Ik heb je daar niet gezien. Als je op zoek bent naar de shownotities voor aflevering #13 van Young Home Like heeft een podcast, dan ben je aan het juiste punt gekomen. In deze aflevering beantwoorden we zorgen als “Is er een” juiste “bestelling als het gaat om het verfraaien of renoveren van een huis?” “Wat komt eerst, de verf of het meubilair?” “De enorme renovaties of de kleine updates?” Welnu, we delen onze beste tips voor het omgaan met zelfs de meest ontmoedigende van huis takenvermeldingen en het delen van advies om dingen minder overweldigend te houden en het zelfmoreel te stimuleren. We delen ook een nieuwe reguliere gewoonte in onze keuken, nadenken over hoe het lijkt wanneer Truth Stars huizen omdraaien, en geven een gratis technische tip die u zelfs wat geld kan besparen. Bovendien delen luisteraars hun gênante ER -verhalen en – veronderstelling wat? – Ons allereerste huis is om opnieuw te kopen!

Je kunt deze aflevering downloaden van iTunes, Google Play, Stitcher en Tunein Radio – of hieronder luisteren! Gebruik vervolgens deze pagina om links, notities of foto’s te bekijken waarnaar we hebben verwezen.

Wat is er nieuw
Onze favoriete video’s

Onze nieuwe keukenpanda
Door een keukenraam in een deur te veranderen, hebben we veel beter toegang gekregen tot een ongebruikt veranda -gebied, evenals ons zijkant gazon / vuurpit. Nu hebben we een gebied verdiend om te grillen, onder dekking buiten te eten, evenals een gemakkelijker pad naar onze oprit. Hier is een blik op het gebied zowel overdag als de nacht!

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 57 seconden

Volgende
Huishoudelijke ambachtelijke uitdaging
02:12

Live
00:25
02:03
01:57

Hierboven is de Instagram -foto die we hebben gedeeld van onze See to Our All Home afgelopen zomer

En we kwamen niet te vergeten in Sherry’s Beatles Sunday Update dat de jongeren ook beatbugs op Netflix hebben geïnspecteerd op nog een fantastische vier fix.

Updates

Bekijk aflevering #10 als je het originele verhaal hebt gemist van wat Sherry naar dringende zorg heeft gestuurd.

Hier zijn een paar van de tweets die we lezen:

@younghouselove luisterde net naar EP. 10 evenals mijn ER -reis om een domme reden … stapte op een tandenstoker, die in mijn voet vast kwam te zitten. #feltsostupid

– Rachel (@custra) 16 augustus 2016

@younghouselove sorry voor de vinger! Je bent niet alleen – ik heb dringende zorg bezocht voor een splinter in mijn tong. De ijslolly was lekker, tho

– Katherine (@kathcurl) 12 augustus 2016

Wat niet

Hier kun je ontdekken over alle huisshows die ik heb genoemd uit het FYI -netwerk, inclusief hij schuur ze, mijn stad is gewoon niet zo in mij, mijn drijvende huis, zombie -huis flipping, evenals (natuurlijk) Nicole als Jionni’s Shore Flip.

Luisteraaroproep

Vergeet niet dat u ons uw eigen huis/doe-het-zelf-bezorgdheid kunt achterlaten op 571-4-yhl-hap (571-494-5427)

Hier is een publicatie die we hebben gecomponeerd over de verdiensten van een hele huis takenlijst, inclusief de originele lijst voor ons huidige huis

Hier is onze publicatie die de vraag beantwoordt: zijn “fase 1” banen een verspilling van tijd en geld?

U kunt ook door het woord ‘listy’ op onze blog bladeren voor meer berichten voor thuislijst.

We zijn aan het graven

Hier kunnen andere Chrome -browser -individuen de honinguitbreiding gratis downloaden (laat ons dan precies begrijpen hoe deze voor u werkt!)

En hier zijn de inheemse jongerenschoenen die we van deze zomer hebben gehouden (we krijgen ze in Pigeon Gray – en ze lopen een beetje groot). Heeft iemand de volwassen versies al geprobeerd?

PSST- Op zoek naar iets dat we in een aflevering van het verleden hebben gegraven, houd er dan niet rekening mee welke aantekeningen moeten laten klikken? Nou, hier is een masterlijst van alles wat we hebben uitgegraven uit alle eerdere afleveringen.

*Deze pagina bevat affiliatielinks

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.