met het gruntwerk aan mijn kelder ten slotte bijna voltooid, het is tijd om blij te worden over het decoreren. evenals net op tijd-ik ben leeg van lawaai, puinhoop, besluitvorming en ik vereiste wanhopig wat plezier. Hierboven staan ​​twee schoten van een van mijn gewenste huizen, het appartement in New York van Thomas O’Brien. Nogmaals, hij heeft een stijgende plafonds en prachtig licht, wat ik erg ontbrak, hoe ik in hem de vereiste voor het persoonlijke. Dit is het huis van een echte verzamelaar en zijn vaardigheid voor het scherm is onberispelijk.

Bekijk zijn kunstmuren: een prachtige mix van media, framing, matten – dit is een totaal gratis voor iedereen en het werkt. Voor mijn kelder kan ik misschien aan iets veel consistenters blijven. Zwarte frames en romige witte matten maken een mix van foto’s die worden uitgecheckt als een samenhangende collectie. Het kleinere vignet van O’Brien’s locatie (hieronder) werkt ook, omdat het kunstwerk goed om een ​​statement meubilair wikkelt. Dit lijkt een beetje veel meer uitvoerbaar in een klein gebied-houd het op een kleine muur, maar breek nog steeds uit de galerijstijl van het hangen van alles wat langs een rechtstreekse lijn is.

Het invullen van een muur is nu een beetje eenvoudiger op het budgetplan bij het trollen Etsy.com. Heb je hier geprobeerd te kopen? Het is fantastisch. Hier zijn enkele artiesten waar ik misschien aan kan kopen, evenals beeld ik deze goede mix samen op één muur. Ik kan kiezen voor de mix met een Encaustic (bijenwasbehandeling), een foto of twee, een paar werken van printmakers. Ik geloof dat het allemaal vrij mooi bij elkaar zal hangen.

Leer veel meer over het hangen van foto’s in groepen of nuttige suggesties voor het hangen van kunst. Of als fotografie niet jouw ding is, ontdek dan precies hoe je platen op een muur kunt hangen.

Fotocredits: 1-3. Thomas O’Brien’s huis uit gewoonlijk chic 21 november 2008, Photography door Martyn Thompson 4. Christopher Stott from Etsy.com 5 Etsy.com 8. Letterpress Blue Bicycle Print van Etsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.